Gerberakweker Holstein Flowers uit de Lier heeft onlangs in samenwerking met Florisoft een FloriShop App gelanceerd. Met de app hebben klanten altijd en overal een actueel overzicht van het gerbera aanbod.

De FloriShop App is geschikt voor zowel smartphone als tablet. Klanten kunnen zo overal en op elk moment gerbera’s bestellen. De eerste klanten van Holstein Flowers maken inmiddels gebruik van de App en de reacties zijn enthousiast.

Met professionele foto’s is het complete assortiment te bekijken en te bestellen. Gebruikers kunnen gemakkelijk zoeken op soort, verpakking, kleur en meer. Na een bestelling krijgt de koper een bevestiging en ontvangt bovendien direct een EKT. Met onze FloriShop App ontzorgt Holstein Flowers haar klanten zoveel mogelijk.

De Holstein Flowers App is nu gratis te downloaden in zowel de App Store van Apple als de Google Play Store van Android. Wil je meer informatie over Holstein Flowers, klik dan hier voor de website.

Heb je interesse in een FloriShop App voor je eigen organisatie? Maak een afspraak en we vertellen je over de mogelijkheden.