In samenwerking met Chainresult heeft Adomex na een systeemselectie van ruim een half jaar gekozen voor Florisoft.

Als één van de grootste importeurs en exporteurs van snij-/decoratiegroen is Adomex erg ambitieus en altijd op zoek naar vernieuwing en verbetering. Om naar het verbeterpotentieel binnen de organisatie te kijken, is een externe partij in arm genomen; Chainresult.

Chainresult heeft ruime ervaring met software-oplossingen en de diverse leveranciers binnen onze branche. Naar aanleiding van een uitgebreide klantanalyse, werd een onderzoek gestart naar het mogelijk vervangen van de huidige software.

Adomex was op zoek naar een standaard, robuuste en moderne systeemoplossing die schaalbaar moet zijn voor mogelijke groei en interactief moet kunnen werken met andere systemen. Op basis van deze kernwaarden zijn zij uiteindelijk bij Florisoft terecht gekomen.

Florisoft beschikt voor de gehele bloemen- en plantensector over de meest geavanceerde software. Door onze innovatieve oplossingen en ruim 25 jaar ervaring blijven wij koploper in de branche.
Onze visie sluit uitstekend aan bij die van Adomex en wij zijn dan ook vergenoegd dat zij voor ons softwarepakket hebben gekozen.  

Afgelopen dinsdag 17 januari waren we op de hoofdlocatie in Uithoorn voor de kick-off.
Samen met de kerngroep en key-users hebben we de implementatie feestelijk afgetrapt.