Elke samenwerking die we aangaan met onze klanten is uniek, en allemaal zijn ze ons waardevol. Er zijn projecten bij waar we extra trots op zijn. Omdat een mooie samenwerking is ontstaan, een goede wisselwerking tussen Florisoft en de klant tot stand kwam, of omdat we een mooi stuk maatwerk hebben afgeleverd. Zo'n samenwerking waar we extra trots op zijn, is die met Gebr. Noort Flowerexport.

Gebr. Noort Flowerexport is een groothandel in bloemen en planten. Het bedrijf werd opgericht in 1991 en heeft sinsdien een naam opgebouwd die staat voor persoonlijk contact, vernieuwing en kwaliteit.

De afgelopen jaren heeft Gebr. Noort Flowerexport grote stappen gemaakt om met de tijd mee te gaan. De nieuwste manieren van het dagelijkse inkopen van de verste producten op afstand worden toegepast.

Ruim een jaar geleden werden we benaderd door Daan Noort om in gesprek te gaan over een samenwerking. Dit resulteerde in een mooie Florisoft .Net licentie die na de implementatieperiode met vol vertrouwen is omgezet van een SaaS oplossing naar de aanschaf van onze software.

Met een FloriShop webshop, een App die beschikbaar is in zowel de App Store van Apple als op Google Play en een FloriShoot oplossing voor het automatisch maken van uniforme kwalitatieve foto's, heeft Gebr. Noort een mooie stap gemaakt in het automatiseringsproces van het bedrijf. Klaar voor de toekomst!

Wil je meer informatie over Gebr. Noort Flowerexport? Klik hier voor de website.

Zelf ook interesse in een Florisoft .Net oplossing voor je organisatie? Neem contact met ons op, we gaan graag in gesprek!