Het is alweer enige tijd geleden dat we een bericht plaatsten over hoe Florisoft omgaat met de maatregelen rondom het coronavirus. We geven jullie een korte update.

De afgelopen periode heeft de minister president regelmatig een persconferentie gegeven waarin hij iedereen, in samenspraak met het RIVM, op de hoogte brengt van de verspreiding van het virus en (nieuwe) maatregelen aankondigt.

Vanaf de uitbraak van het virus heeft ook Florisoft maatregelen getroffen om de verspreiding van het virus tegen te gaan. Zo maken wij minder fysieke afspraken met klanten maar werken we via online tools als Skype of WhatsApp.

Wanneer er wel afspraken op kantoor zijn, vinden deze plaats in onze grote demoruimte en zorgen we voor voldoende afstand en ventilatie. Ook is er desinfectiegel aanwezig en worden de ruimtes regelmatig extra schoon gemaakt. Een aantal van onze medewerkers werkt de komende periode daarnaast nog gedeeltelijk vanuit huis, zoals geadviseerd wordt door het RIVM.

Voor jou als klant of relatie is er weinig veranderd in het contact met Florisoft: we zijn gewoon bereikbaar zoals je gewend bent en helpen je graag verder. We horen je graag!