Enige tijd geleden zijn we in samenwerking met Decorum een pilot gestart voor de implementatie van een Florisoft licentie. En wat voor een!

Voor Decorum hebben we het project in twee fases ingedeeld: in de eerste fase lag de focus op de FloriShop webshop, inclusief mooi helder CMS waarmee we de website en de webshop tot één platform hebben samen gebracht en dat online makkelijk te beheren is.

Decorum bundelt de kracht van ruim vijftig speciaal geselecteerde planten- en bloemenkwekers. Op de webshop vind je een breed en betrouwbaar assortiment van het kwaliteitsmerk. Je kunt via de webshop eenvoudig en snel je bestelling plaatsen. Alle producten ontvang je vers en direct van de kwekers!

Fase 1 van het project is inmiddels afgerond en we gaan vol enthousiasme fase 2 in! In deze fase van het project zullen we de licentie verder finetunen en ons tevens richten op verschillende FloriShop addons. Met de FloriShop addon Analyse kun je bijvoorbeeld data verzenden naar Google Analytics.

Ook wordt er voor Decorum een FloriShop Dashboard ingericht dat de mogelijkheid geeft de verschillende componenten in het CMS toe te passen. Bij het aanmaken van een nieuw component kunnen zij met een SQL query zelf bepalen welke data getoond wordt. De vormgeving van het Dashboard kan helemaal naar wens worden aangepast, zowel op inhoud als functionaliteit.

Een mooie samenwerking! Decorum staat voor kwaliteit, duurzaamheid en innovatie en Florisoft is trots daar deel van uit te mogen maken.

Meer informatie over Decorum Plants & Flowers? Klik hier voor de website