"Ervaar optimale efficiëntie met de TrolleyBuilding App"
Dé app voor het automatisch registreren van karren, emballage en geladen producten. Over de traceerbaarheid van uw producten zal geen twijfel meer mogelijk zijn en facturen zullen sneller en efficiënter worden verstuurd.

Het opbouwen van karren is een kunst die al vele jaren wordt beoefend in de sierteeltsector.
Maar laten we eerlijk zijn, waarom vasthouden aan oude methoden als er een slimmere en efficiëntere manier is om dit te doen?

De TrolleyBuilding App is hiervoor het juiste antwoord! Geen gedoe meer met kladblokken, notities en handmatige invoer.Met de app kunnen alle wijzigingen, van het ontbreken van een product tot het extra toevoegen van emballage, karren én transportkosten, direct worden doorgevoerd en realtime verwerkt in het systeem. Geen vertragingen, geen dubbele invoer, enkel efficiëntie.
 
Zodra de order klaar is voor verzending, zal de app dit signaal aan het systeem doorgeven. Zonder fysieke communicatie tussen de medewerkers en/of afdelingen, kan de volgende stap in het logistieke proces worden opgepakt. Dankzij de unieke barcode die aan iedere losse kar wordt gekoppeld, is deze in het gehele logistieke proces te traceren. Hierdoor weet u te allen tijde waar de producten zich bevinden.

Tijdsbesparing rondom de facturatie
Naast de optimalisatie van het verpakkingsproces, biedt de app ook de nodige voordelen rondom de facturatie. Alle wijzigingen tijdens het verpakkingsproces, worden niet alleen in het systeem gewijzigd, maar ook direct aangepast op de factuur. De facturatie afdeling hoeft niet langer kostbare tijd te besteden aan het handmatig bijwerken van de facturen en ingeven van transportkosten. In tegenstelling, de facturen kunnen een stuk sneller de deur uit, wat directe voordelen oplevert voor u en uw klanten.

Betere service voor uw klant
Hoe eerder uw klanten hun factuur ontvangen, hoe eerder zij over belangrijke informatie beschikken als prijs en eventuele manco’s. Dit stelt hen in staat om hun eigen processen sneller en efficiënter te beheren, waardoor zowel u als zij een betere service kunnen bieden.  

Intuïtief & klantgericht
Het doel van onze apps is heel simpel: het optimaliseren van uw werkprocessen. De functies van deze app zijn daarom specifiek afgestemd op de unieke wensen en behoeften van onze gebruikers. Sterker nog, deze app is in samenwerking met enkele klanten ontwikkeld. Om te zorgen dat eenieder met de app overweg kan, is er gezorgd voor een uiterst intuïtief framework, waardoor deze zeer gemakkelijk is in zijn gebruik.

Overige Apps in de pijplijn
De lancering van de TrolleyBuilding app is nog maar het begin!
Onderstaande apps zullen snel volgen:

  • Pickorder App
  • Cash & Carry App
  • Floriline App

Ook voor de overige werkprocessen zijn wij bezig met het ontwikkelen van apps.
Welke dit zullen zijn, blijft voor nu nog een verrassing!

 

Let’s Build Together!

Contact