Meer ruimte, meer mogelijkheden

Met ingang van 1 januari 2020 breiden wij uit en betrekken we, naast onze huidige locatie aan de Rijnsburgerweg 108, tevens het kantoorpand op nummer 106.

Omdat we altijd in ontwikkeling blijven en om onze groei verder te optimaliseren, kiezen we voor meer ruimte en meer mogelijkheden. De keuze om tevens het voormalige pand van JAN Accountancy te betrekken was een logische stap en een unieke kans; met steeds meer medewerkers groeien we uit het huidige pand.

Vanaf onze centrale locatie, goed bereikbaar en vlakbij FloraHolland, nemen we een unieke positie in als innovatieve softwareontwikkelaar voor de sierteeltsector. Met een betrokken en professioneel team werken we aan kwalitatieve totaaloplossingen. Bij Florisoft automatiseren we processen en maak je gebruik van professionele kennis en ervaring op het gebied van e-commerce, software en hardware. Met de combinatie van onze disciplines bieden wij voor alle situaties een passende oplossing.

Met veel enthousiasme werken we de komende maanden aan deze uitbreiding waardoor Florisoft aanzienlijk groter wordt en we meer ruimte creëren voor nieuwe ontwikkelingen en medewerkers.