Mooi nieuws! Sinds kort is Florisoft gecertificeerd partner van Twinfield. Twinfield Boekhouden geeft je op heldere wijze realtime inzicht in je financiële administratie. Zo neem je de juiste beslissingen voor je bedrijf en je klanten.

Met Twinfield heb je je administratieve taken snel en efficiënt uitgevoerd. Het online boekhoudprogramma voldoet aan de nieuwste regelgeving, is slim geautomatiseerd en goed beveiligd. Met meer dan 300 koppelingen combineer je inzichten en automatiseer je voor het beste resultaat.

Twinfield Boekhouden bevat alle basisfunctionaliteiten die je kunt verwachten van een professioneel boekhoudpakket. Denk aan de functies inkoop, verkoop, de automatische bankkoppeling en btw-aangifte.

Met de module Florisoft .Net Koppeling Boekhouding kun je je factuurgegevens, naast een hele reeks andere online pakketten, nu ook elektronisch koppelen aan Twinfield. In combinatie met Florisoft .Net Open Posten is het mogelijk om je betalingen te exporteren naar je boekhoudpakket of om openstaande posten vanuit je boekhoudpakket te importeren in Florisoft.

We zijn trots op de certificering! Wil je meer informatie over Twinfield, klik hier voor de website of neem met onderstaande button contact met ons op voor de mogelijkheden binnen je Florisoft licentie.